L'alcalde de Catral expulsa els socis de govern per falta de confiança

Els quatre membres restants, incloent-hi l’edil, assumiran cadascun més de cinc regidories

Imatge de la nova composició del govern de Catral
Imatge de la nova composició del govern de Catral / Ajuntament de Catral

L'alcalde de Catral (Baix Segura), Juan José Vicente, ha expulsat de l'equip de govern els tres regidors del PSPV-PSOE, Inmaculada Úbeda, M. Raúl Alonso i Gustavo Candela "per falta de confiança i consens".

L’edil, que pertany a Alternativa per Catral (APC), ha argumentat que "en un pacte de govern entre dos partits, ha d'haver-hi cooperació per a tirar avant projectes". Segons Vicente, aquesta col·laboració no ha existit. 

L'Ajuntament ha publicat l’acord en les xarxes socials aquesta vesprada. Per la seua part, els tres edils socialistes han rebut notificació del que s'ha decidit per correu ordinari.

El nou equip de govern passa a estar format per quatre regidors d'Alternativa per Catral: a més del mateix alcalde, estan Almudena Torá, Eleuterio Roca i Anais Sarabia, que sumaran les delegacions dels socialistes a les seues competències. 

Així, Juan José Vicente ostentarà l'alcaldia i les àrees de Personal, Seguretat Ciutadana, Urbanisme, Obres i Manteniment, Cultura, Medi Ambient i Agricultura. Almudena Torá tindrà la gestió d’Hisenda, Esports, Educació, Ocupació i Serveis Públics, a més de la primera tinença d'alcaldia.

Eleuterio Roca serà el segon tinent d'alcalde i portarà Festes, Sanitat, Comerç, Indústria i Turisme; mentre que Anais Sarabia serà la responsable de Serveis Socials, Igualtat, Tercera Edat, Noves Tecnologies, Joventut i Residents Internacionals.

S'espera que els socialistes facen les primeres declaracions aquesta mateixa vesprada, encara que tots es veuran les cares en el ple ordinari previst per a aquesta nit a les 21:00 hores a l'ajuntament.

També et pot interessar

stats