L'alcalde de Busot compara els actuals debats del Congrés amb “aquell any 1936”

Alejandro Morant ja va emetre unes controvertides declaracions en què demanava “un pla de deportacions massives”.

No és la primera vegada que Morant (e) es veu envoltat per la polèmica.
No és la primera vegada que Morant (e) es veu envoltat per la polèmica.

El vicepresident tercer de la Diputació d'Alacant i alcalde de Busot, Alejandro Morant, del PP, ha tornat a utilitzar les xarxes socials per fer saltar la polèmica, a l'equiparar “veure un debat del Congrés avui dia” amb “aquell any 1936”.

A través del seu mur de Facebook, ha penjat un escrit al costat d'una foto del portaveu d'ERC, Gabriel Rufián, en el moment de la seua expulsió del ple del Congrés després de l'enfrontament del seu grup amb el ministre d'Afers Estrangers, el socialista Josep Borrell, i la presidenta de la Càmera, Ana Pastor.

Com ha exposat en la xarxa, per a ell “veure un debat del Congrés de hui dia s'assembla a aquell any 1936 en què anarquistes, socialistes, comunistes, radicals d'esquerra, nacionalistes bascos i catalans, i tota aquesta camarilla, per interessos econòmics, territorials i ideològics, van sumir Espanya en un autèntic caos”.

El polític ha carregat així contra la situació actual de la democràcia espanyola, comparant-la amb el context previ a la Guerra Civil, i ha criticat “els personatges que han arribat a la nova política” amb “insults, acusacions, teatre, samarretes, xuleria, incitacions i una manca total de respecte i educació” com “senyals d'identitat”.

Aquest diputat provincial d'Alacant, que en aquesta ocasió ha acabat el seu missatge amb un “merda de democràcia", ja va ser el protagonista d'una polèmica similar en sol·licitar que s'endurira la legislació enfront de la immigració il·legal, a la qual, deia, aplicaria “un pla de deportacions massives" perquè considera que “açò no és immigració, és una invasió silenciosa que acabarà amb el món occidental i el convertirà a l'islam”. Segons el vicepresident provincial, per a evitar-ho és necessari “tancar les fronteres” i concedir “autoritat a jutges i policia, com als Estats Units”.

En aquella ocasió, el PP d'Alacant va rebutjar en un comunicat les manifestacions efectuades per Alejandro Morant perquè, van assegurar, no representen “en absolut” l'opinió del PP pel que fa al problema migratori.

També et pot interessar

stats