L’alcalde de Bonrepòs dimiteix dos dies després que una treballadora l’acusara d’assetjament

El cas ja ha sigut abordat en la comissió d’igualtat del consistori, que prendrà una decisió la setmana que ve.

Imatge d'arxiu de l'alcalde de Bonrepòs i Mirambell, el socialista Rubén Rodríguez
Imatge d'arxiu de l'alcalde de Bonrepòs i Mirambell, el socialista Rubén Rodríguez / Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell

L’alcalde de Bonrepòs i Mirambell, el socialista Rubén Rodríguez, ha presentat aquest dimecres la renúncia a l’alcaldia i a l’acta de regidor després que una treballadora del consistori presentara el dilluns passat una denúncia contra ell per assetjament.

Segons ha pogut confirmar À Punt Notícies, el cas ja ha sigut abordat en la comissió d’igualtat de l’ajuntament, que continuarà la investigació i prendrà una decisió la setmana que ve. Ara per ara, la treballadora, de la qual es desconeix la identitat, no ha presentat cap denúncia contra Rodríguez.

Aquesta vesprada se celebra el ple ordinari de l’Ajuntament, que exposarà la carta de dimissió de Rodríguez, qui ha al·legat que renuncia al càrrec per motius personals. L’alcaldia passa ara a mans de la tinent d’alcalde, Raquel Ramiro, i s'espera que en les pròximes setmanes se celebre un ple extraordinari per a substituir el ja exalcalde.

El PSPV de Bonrepòs i Mirambell governa aquest municipi de l’Horta Nord amb el suport Compromís, formació amb la qual ja ha iniciat les negociacions per a reeditar el pacte de governabilitat.

També et pot interessar

stats