L'alacantina Olona es recupera i no descarta tornar a la politica "on puga ser útil"

La política de Vox inicia el Camí de Sant Jaume un mes després de deixar la Junta d'Andalusia per motius de salut

Macarena Olona inicia el Camí de Sant Jaume a Sarria
Macarena Olona inicia el Camí de Sant Jaume a Sarria / Efe

L'exdiputada de Vox Macarena Olona ha començat aquest dilluns el camí de Sant Jaume "recuperada" de la malaltia que la va fer apartar-se de la política fa un mes i amb ganes de "servir als espanyols".

A Sarria (Lugo), Olona ha començat el Camí, tal com havia avançat en les seues xarxes socials, en els últims cent quilòmetres del Camí francés.

Amb una samarreta amb el missatge "Espanyola, sí que ho soc, i ho dic" i després de fer broma amb la "matinada", perquè encara era de nit quan es va presentar, ha atés els mitjans de comunicació.

Un problema de tiroides

Ha recordat que aquest dilluns "just es compleix un mes" des del seu abandó de la política per una qüestió de salut i amb "onze quilos menys" ha revelat que "els pitjors diagnòstics possibles que es valoraven en aquell moment inicial han sigut descartats per complet".

"Afortunadament, ja s'ha identificat la causa d'aquesta pèrdua de pes, dels esvaïments, de la fatiga per moments i és una qüestió relacionada amb la tiroide, que la tinc hiperactiva, s'ha descontrolat i és una cosa que perfectament es pot portar com porten moltes persones i amb una medicació adequada es pot domar", ha detallat.

Ha assegurat que està "recuperada" i, a la pregunta de si vol tornar a la política, ha dit que està "desitjant tornar a suar la samarreta pública".

"Vull servir els espanyols i seré allí on puga ser-los útil (...) Estic com els cavalls abans de la carrera, plena d'adrenalina i desitjant que s'alce la barrera", ha prosseguit.

Olona ha dit que deu "molt a Andalusia" i s'entregarà a aquesta comunitat "cada vegada que puga", perquè li demana "perdó" i "disculpes" i anticipa que intentarà donar difusió a la seua Setmana Santa, per al que preveu començar l'activitat a Còrdova al setembre i continuar-la a Iberoamèrica.

"Inicie aquest camí amb un profund agraïment cap a l'apòstol sant Jaume i cap a totes i cadascuna de les persones que al llarg d'aquestes setmanes han estat acompanyant-me amb els seus missatges d'afecte i amb les seues abraçades quan ens hem vist pel carrer", ha afegit.

També et pot interessar

stats