L'Ajuntament de València es personarà en la causa per l'operació Assut

S’investiguen presumptes comissions irregulars en més d'una desena de contractes del consistori durant el mandat del PP.

L\'Ajuntament de València es personarà en la causa per l\'operació Assut
L'Ajuntament de València es personarà en la causa per l'operació Assut

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de València ha acordat aquest divendres la personació del consistori en la causa judicial que s’obrirà a partir de l'operació Assut, per la qual ha sigut empresonat l'advocat José María Corbín i en la qual s'investiguen presumptes comissions irregulars en més d'una desena de contractes del consistori durant el mandat del Partit Popular.

L'alcalde de València, Joan Ribó, va anunciar dimecres passat aquesta decisió municipal que ha ratificat la Junta de Govern Local. El primer edil va assenyalar que l'Ajuntament pretenia personar-se com a "afectat" per a poder saber “exactament” el que estava passant i reclamar una compensació econòmica en cas que es constate que les arques municipals s'han vist afectades.

Per la seua banda, la primera tinent d'alcaldia, Sandra Gómez, ha afirmat que "València vol passar pàgina del passat vinculat a la corrupció de l'anterior govern municipal" i ha apuntat que "els diners públics mal utilitzats en aqueixes contractes s'han de tornar".

També et pot interessar

stats