L'Ajuntament de Torres Torres aprova una moció de censura contra l'alcalde del PP

La votació, impulsada pel PSPV i l'agrupació Tot per Torres Torres, converteix la regidora Amparo Bolós en la nova alcaldessa.

VÍDEO | L\'Ajuntament de Torres Torres aprova una moció de censura contra l\'alcalde del PP

L'Ajuntament de Torres Torres, al Camp de Morvedre, ha aprovat aquest divendres, en una sessió plenària, una moció de censura contra l'actual alcalde, Víctor Mateu (PP), presentada conjuntament pel PSPV i el partit independent Tot per Torres Torres. Els partits impulsors, socis de govern, argumenten que ho han fet per la situació d'ingovernabilitat del municipi, mentre que els populars asseguren que tot ha sigut una estratègia per a arribar al poder. 

La votació, que deixa com a nova alcaldessa del municipi la regidora Amparo Bolós (Tot per Torres Torres), ha estat envoltada de polèmica. Segons ha denunciat la secretària regional del PP, Elena Bastidas, s'investiga la candidata a ocupar l'alcaldia i, per això, la cridaran a declarar en qualitat d'investigada per un presumpte delicte contra l'autoritat. El procés es va iniciar després que l'alcalde presentara una denúncia contra la regidora Bolós per unes amenaces. La socialista M. Ángeles Vilar governarà l'altra meitat de la legislatura en l'alcaldia compartida a Tores Torres.

La corporació municipal de Torres Torres compta amb dos regidors del PP, dos de Tot per Torres Torres, dos del PSPV i un de Compromís, que s'ha abstingut en la votació.

També et pot interessar

stats