L’Ajuntament d’Elx dona llum verda a un complex hoteler amb 200 apartaments

La mercantil estima una inversió inicial de setze milions d'euros en una parcel·la del sector AR-1 d'Arenals del Sol

Complex hoteler als Arenals del Sol
Complex hoteler als Arenals del Sol / Ajuntament d'Elx

L'Ajuntament d'Elx ha iniciat este dilluns la tramitació urbanística per a permetre la construcció d'un complex hoteler amb 200 apartaments en Arenals del Sol en una parcel·la de més de 16.000 metres quadrats. La mercantil estima una inversió inicial de setze milions d'euros en una parcel·la del sector AR-1, segons ha informat en un comunicat el consistori; ha afegit que es preveu un màxim de sis construccions amb una altura màxima de tres plantes per als edificis que donen al carrer Albacete i de planta baixa i miren cap al Clot de Galvany, paratge natural municipal.

La Junta de Govern ha aprovat el despatx extraordinari del projecte d'estudi de detall de la parcel·la del sector AR-1 d'Arenals del Sol per a permetre la construcció d'este complex hoteler “que pretén fomentar el turisme en la zona i atraure més visitants”.

La mercantil Miraclot SL, propietària del sòl, contempla un aparthotel amb aparcament subterrani, sis piscines, zones verdes d'oci, restauració i un balneari. De moment, la tramitació urbanística es troba en una fase prèvia amb l'aprovació de l'estudi de la parcel·la i passa a exposició pública, segons ha informat l'Ajuntament.

També et pot interessar

stats