L'Ajuntament d'Alboraig demana tancar el centre de menors

La Generalitat assenyala que està "en una situació de legalitat".

VÍDEO | L\'Ajuntament d\'Alboraig demana tancar el centre de menors

L'alcaldessa d'Alboraig, Francisca Collado (PSPV), ha sol·licitat el tancament cautelar del centre de menors tutelats per la Generalitat perquè no té llicència d'activitat, davant la qual cosa la consellera Mónica Oltra ha dit que el centre està "en una situació de legalitat".

Collado ha assenyalat en una resolució que es tracta d'un procediment administratiu per a dur a terme un acte reglat, que és la concessió de la llicència a un alberg que funciona des de fa 20 anys, i sense la qual no es pot iniciar una activitat. "Hem fet els passos que marca la llei", ha manifestat.

Per part seua, la vicepresidenta del Consell ha assenyalat, en la roda de premsa posterior al ple d'aquest divendres, que l'Ajuntament d'Alboraig no pot decretar el tancament del centre, de la mateixa forma que a l'Ajuntament de València no se li va ocórrer tancar l'hospital La Fe, malgrat que durant molts anys no tenia llicència d'activitat.

Oltra ha explicat que en 2014 es va produir un canvi en la legislació sobre les llicències ambientals, però en aquell moment no es va fer res per a adaptar a la llei les infraestructures públiques, que en molts casos, no s'hi han adaptat, i es farà "conforme a les possibilitats que es tinguen".

També et pot interessar

stats