El jutjat obri juí oral a Fuset per l'accident de Vivers en què va morir un treballador

També s'investigarà el regidor de Cultura Festiva per un presumpte delicte de prevaricació.

El regidor de Cultura Festiva i portaveu de Compromís en l'Ajuntament de València, Pere Fuset
El regidor de Cultura Festiva i portaveu de Compromís en l'Ajuntament de València, Pere Fuset / Europa Press.

El jutjat d'instrucció número 18 de València ha acordat l'obertura de juí oral al regidor de Cultura Festiva i portaveu de Compromís en el consistori, Pere Fuset, i a sis persones més per l'accident laboral mortal en el muntatge de les graderies per als concerts de Vivers de 2017.

El jutjat requereix als acusats que, en 24 hores, presten fiança conjunta i solidària per import de 450.000 euros per a cobrir les responsabilitats que pogueren derivar-se.

En aquest cas, la Fiscalia no acusa Fuset en entendre que no era encarregat de fer les obres ni el promotor, mentre que la família de la víctima reclama cinc anys de presó per a l'edil per un delicte contra la vida i salut dels treballadors i un homicidi imprudent.

En la mateixa resolució, el jutjat confirma que iniciarà els tràmits per a investigar Fuset per un presumpte delicte de prevaricació, una investigació que sí que havia demanat el fiscal. S'indagarà si el regidor va concedir l'explotació de serveis d'hoteleria a canvi del muntatge de les graderies.

També et pot interessar

stats