La jutgessa del màster de Cifuentes investiga també el títol de Pablo Casado

La magistrada Carmen Rodríguez-Medel ha obert una recerca específica per a aclarir com va obtindre el mateix màster el subsecretari de Comunicació del PP.

Pablo Casado, sotssecretari de Comunicació del PP
Pablo Casado, sotssecretari de Comunicació del PP / PP

La jutgessa ha ordenat obrir una peça separada del cas de Cifuentes després que ha declarat el director d'eldiario.es, Ignacio Escolar.

El 10 d'abril passat, dies després de conéixer-se el cas de Cristina Cifuentes, Pablo Casado va presentar la documentació sobre el màster de Dret Autonòmic i Local que va realitzar el 2008 a la universitat Rey Juan Carlos, una titulació de 22 assignatures de les quals li'n van convalidar 18.

Casado va explicar que s'havia matriculat en el màster com a requisit per a accedir al doctorat, i va mostrar diversos documents que justificaven l'obtenció del títol: la inscripció, el pagament fraccionat de la matrícula, la sol·licitud de convalidacions i quatre treballs amb què va evitar anar a classe per a cursar els 20 crèdits que li faltaven. Va afegir que seguia les indicacions del director del màster, Enrique Álvarez Conde, que ha sigut destituït per la universitat i imputat en el cas Cifuentes.

També et pot interessar

stats