La jutgessa discrepa de la Fiscalia i insisteix a processar Camps per la Fórmula 1

Rebutja la petició de sobreseïment que demana el Ministeri Públic i reitera que veu indicis delictius en el cas.

La jutgessa discrepa de la Fiscalia i insisteix a processar Camps per la Fórmula 1

La jutgessa que investiga la construcció del circuit urbà de la Fórmula 1 a València, Carmen Gómez Mingo, reitera que veu indicis delictius en el cas i que les obres podrien haver servit com excusa per a finançar il·legalment el PP de la Comunitat Valenciana. Gómez Mingo discrepa així de la Fiscalia, que ha demanat l'arxivament de la causa contra l'expresident de la Generalitat Francisco Camps i la resta de polítics i empresaris, i insisteix a processar-los. 

Segons una resolució citada pel diari El Mundo, la magistrada remarca que li resulta "sorprenent i poc seriós" que el Ministeri Públic haja canviat de criteri i opte ara per l'arxivament de la causa. També retrau al fiscal Pablo Ponce que accepte un informe de la Intervenció de la Generalitat que afirma que la construcció del circuit no va suposar cap perjuí econòmic per a l'administració autonòmica.

D'aquesta manera, una vegada finalitzada la instrucció, Gómez Mingo manté la postura perquè veu indicis delictius, la Fiscalia Anticorrupció demana el sobreseïment, i l'Advocacia de la Generalitat és partidària de seguir avant i ampliar l'acusació a Belén Reyero, assessora de Camps. 

També et pot interessar

stats