El jutge que investiga el presumpte fraccionament de contractes municipals torna a citar Fuset per a declarar

Vol interrogar-lo sobre la documentació nova relacionada amb la Junta Central Fallera que aporta el PP a la causa.

Fuset, a l'eixida del jutjat
Fuset, a l'eixida del jutjat / Europa Press

El jutjat d'instrucció número 2 de València, que investiga un presumpte fraccionament de contractes municipals, ha citat de nou a declarar el regidor de Cultura Festiva i portaveu de Compromís a l'Ajuntament de la ciutat, Pere Fuset, en relació amb la documentació nova sobre la Junta Central Fallera (JCF).

Fuset ja va haver de declarar en aquesta causa, oberta fa més d'un any després d'una denúncia de l'exassessor del PP Luis Salom, sobre suposades irregularitats en contractacions relacionades amb l'organització d'Expojove i altres esdeveniments de la regidoria que dirigeix.

Aleshores, l'edil va defendre al jutjat que “tot es va ajustar a la legalitat” i va afirmar, de fet, que els contractes investigats no van tindre “objeccions” per part del secretari del consistori ni per cap altra instància.

Recentment, Salom ha ampliat la denúncia al jutjat i ha exposat noves irregularitats relacionades amb el fraccionament de contractes de Fuset i la Junta Central Fallera. Així, el jutjat ha acordat que el regidor acudisca a declarar sobre aquest tema el proper 28 de febrer a les 10:00 hores.

Aquest no és l'únic front judicial que té obert Fuset, ja que pròximament haurà d'asseure's al banc dels acusats per l'accident mortal d'un treballador durant la instal·lació de les graderies per als concerts de Vivers de 2017. En aquesta causa, la Fiscalia no l'acusa, però sí la família del mort.

També et pot interessar

stats