El jutge arxiva per falta de proves la presumpta compra del vot a Nerea Belmonte

La regidora trànsfuga d'Alacant va acusar l'exsenador del PSOE, Àngel Franco, d’oferir-li un sou a canvi del suport a la socialista Eva Montesinos.

A l'esquerra, l'exmilitant de Guanyar Alacant al consistori alacantí, Nerea Belmonte
A l'esquerra, l'exmilitant de Guanyar Alacant al consistori alacantí, Nerea Belmonte / Europa Press

El jutge José Luis de la Fuente ha arxivat per falta de proves la denúncia de la Fiscalia Anticorrupció per la suposada compra del vot a regidora trànsfuga Nerea Belmonte per part dels socialistes de l'Ajuntament d'Alacant.

Segons la resolució judicial, és  impossible determinar l'objectivitat dels testimonis perquè no hi ha gravacions de les converses que mostren que suposadament es va fer l'oferta, ni indicis materials efectius de l'intent de compra del vot. 

Va ser Belmonte mateixa, exmilitant de Guanyar Alacant,  qui va afermar que li havien oferit 3.500 euros i un lloc d'eixida en les pròximes eleccions si donava suport a la candidatura d’Eva Montesinos, que permetria els socialistes mantindre l'alcaldia. 

L'exsenador Àngel Franco, únic investigat en aquesta causa per ser qui presumptament li va fer la proposta, ho va negar en la declaració que va fer davant del fiscal. Belmonte va acabar facilitant l'accés del PP a l'alcaldia amb un vot en blanc.

També et pot interessar

stats