El juí pel ‘procés’ continua amb l'interrogatori a Rull, Bassa i Borràs

El tribunal pretén concloure les declaracions d'acusats aquesta setmana, per a començar amb testimonis el dimarts 26 de febrer.

El juí pel ‘procés’ continua amb l\'interrogatori a Rull, Bassa i Borràs
El juí pel ‘procés’ continua amb l'interrogatori a Rull, Bassa i Borràs

El juí pel procés independentista en el Tribunal Suprem viu la cinquena jornada amb l'interrogatori a l'exconseller de Territori i Sostenabilitat, Josep Rull.

Rull serà el cinqué dels acusats a prestar declaració, després que el tribunal ha emprat dos dies de sessions per a interrogar l’exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, i els exconsellers Joaquim Forn, Jordi Turull i Raül Romeva.

Després de Rull, la següent a declarar serà l'exconsellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa, l'única dona de l’executiu de Carles Puigdemont que compleix presó preventiva.

També s’espera que hi haja temps per a declarar la primera acusada en llibertat, Meritxell Borràs, exconsellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

La sala té la intenció de concloure aquesta setmana les declaracions de tots els encausats, ja que ha fixat l'inici de la fase testifical per al dimarts 26.

També et pot interessar

stats