Juan Córdoba, Ciutadans: “Si les eleccions són el 28 d’abril, millor que el 26 de maig”

El secretari d’Organització de Ciutadans a la província de València assegura que la seua formació no pactarà ni amb Vox ni amb Podem.

Juan Córdoba en 'À Punt Notícies matí'
Juan Córdoba en 'À Punt Notícies matí'

Com més prompte siguen les eleccions millor. És la tesi que sosté Ciutadans i així l’ha defensada el seu secretari general a la província de València, Juan Córdoba, en À Punt Notícies matí. Per aquest motiu, Córdoba ha indicat que “si les eleccions són el 28 d’abril, millor que el 26 de maig”, i ha dit que espera que el president del govern, Pedro Sánchez, ho faça així, i no retarde els comicis fins a la tardor.

“A nosaltres ens afavoriria que es retardaren, perquè són tants els despropòsits de Pedro Sánchez, que com més temps passe millor; però pensem en la ciutadania, i per a ells és pitjor”, ha manifestat. En aquest sentit, el polític ha insistit que el pacte del Botànic “està esgotat” i ha avançat que la seua formació fugirà de fer acords amb “extremismes, tant per la dreta com per l’esquerra”, i ha assegurat que no es pactarà ni amb Vox ni amb Podem.

Compromís, línia roja per a Ciutadans

Juan Córdoba ha defensat la iniciativa del seu partit per a evitar que es puga pactar amb formacions que defensen l’independentisme, grup en què ha inclòs Compromís, en assegurar que el nacionalisme “ha sigut el principal tumor d’Espanya i d’Europa en el segle XX”. Així mateix, ha remarcat la preocupació del seu partit per “l’adoctrinament del govern del Botànic en els col·legis”, i ha indicat que hi ha escoles “on pràcticament el 90% de l’ensenyament és en valencià i el 10% en anglès, la qual cosa obvia el castellà”.

Més estabilitat per al personal investigador

El secretari general de Ciutadans a la província de València ha anunciat que el seu partit proposarà una mesura que permeta major estabilitat al personal investigador. Concretament, es contempla l’opció que el treball estable arribe al 45% del personal, per a homologar aquesta taxa amb altres comunitats autònomes i països de l’entorn. La proposta ha anunciat que es presentarà per registre entre el divendres 15 de febrer i el dilluns 18.

També et pot interessar

stats