Juan Carlos Fulgencio, nou delegat del Govern a la Comunitat Valenciana

És secretari general del PSPV de l'Horta Nord i home de confiança de José Luis Ábalos.

Juan Carlos Fulgencio vota a l'agrupació socialista de Montcada
Juan Carlos Fulgencio vota a l'agrupació socialista de Montcada / Facebook Juan Carlos Fulgencio

El secretari general del PSPV de l'Horta Nord, Juan Carlos Fulgencio, serà el nou delegat del Govern a la Comunitat Valenciana en substitució de Juan Carlos Moragues.

El dirigent socialista de Montcada és policia local i va donar suport a la campanya de Pedro Sánchez a la secretaria general del PSOE, a més de la de Mercedes Caballero –mà dreta del secretari d'organització del PSOE i ministre de Foment, Jose Luis Ábalos– a la secretaria provincial de València.

El nomenament, que s'ha produït després que es fera públic que la valenciana Ana Botella ha sigut designada com a nova secretària d'Estat de Seguretat i número dos del Ministeri d'Interior, encapçalat per Fernando Grande-Marlaska, serà efectiu a partir d'aquest cap de setmana. Precisament, diumenge de matí està previst també que arribe a València la flotilla de l'Aquarius, amb més de 600 persones immigrants a bord.

Un dels primers a felicitar a Fulgencio a través de Twitter ha sigut el socialista Rafa Garcia, alcalde de Burjassot, que es va presentar a les primàries a la secretaria general del PSPV i que finalment va guanyar Ximo Puig. "És una gran notícia pels que hem treballat al seu costat pel nou PSOE. Juan Carlos és un gran professional i serà un excel·lent delegat", ha escrit través del seu compte.

El Consell de Ministres presidit per Pedro Sánchez que se celebrarà aquest divendres continuarà nomenant càrrecs de la nova administració.

També et pot interessar

stats