APunt Aquest contingut ja no està disponible per veure.

José María Llanos (Vox): “El Botànic no està pensant en les persones”

25 min.
tp

Una rentada de cara, una pantomima. És el que Vox creu que ha sigut la comissió de reconstrucció creada per a contrarestar els efectes del coronavirus a la Comunitat Valenciana. Per això va decidir quedar-se al marge del consens a què es va arribar. “Si es vol arribar a un consens i donar solucions no es tracta d’entrar en el joc del que proposa el Botànic, cal cedir”, ha assenyalat en una entrevista en Les notícies del matí el portaveu adjunt del grup de la formació d'ultradreta a les Corts, José María Llanos.

“La tendència dels compareixents era molt lineal, es volia establir un nou model social aprofitant la feblesa de la societat valenciana”, ha indicat Llanos. A més, ha afegit que el seu partit fa oposició perquè s’adopten decisions “útils” per a la ciutadania. “Em sembla lògic haver sigut l’únic partit que no s’ha sumat al consens, em sap malament per la societat valenciana”, ha dit.

Pel que fa a la gestió del coronavirus, Llanos ha assegurat que “el Botànic no està pensant en les persones, sinó en convertir la societat en una de diferent”, i ha descartat de moment presentar una moció de censura. “No ens ho hem plantejat, però sí que hi ha motius per a fer-ho”, ha indicat. També ha alertat que hospitals, residències o cossos de seguretat, hui en dia, no tenen els equips necessaris per a lluitar contra la pandèmia.

Contingut no disponible
Continguts