Jorge Rodríguez reflexiona si presenta candidatura a Ontinyent

L'actual alcalde assenyala que està en contacte amb més gent per a prendre una decisió.

L'alcade d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, en declaracions a À Punt Notícies

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha assenyalat aquest dimecres que està valorant si presenta una candidatura a l'alcaldia de la capital de la Vall d'Albaida després d'anunciar que abandona el PSPV-PSOE en fer-se públic el sumari del cas Alqueria, en què està investigat. 

A preguntes d'À Punt Notícies, Rodríguez ha assegurat que encara no ha pres una decisió, però ha indicat que "he dedicat molts anys de la meua vida per a treballar pel meu poble i millorar la societat. Continuaré fent-ho estiga on estiga". Així mateix, ha manifestat que la decisió no només li compet a ell, i que els temps judicials s'han produït de tal manera que "necessita més temps". 

L'expresident de la Diputació de València ha valorat que, després de l'alçament del secret de sumari, la sensació de la militància és que "tot ha sigut una cacera i una injustícia" i que el moment polític i mediàtic "ha ajudat a generar un focus que sempre s'usarà contra un partit que jo estime". Davant d'aquest escenari, ha dit que "s'ha de ser responsable i generós".

Sobre els temps per a prendre la decisió, Rodríguez ha dit que serà ràpid, ja que el dia 22 acaba el termini per a presentar candidatures. 

També et pot interessar

stats