Jorge Rodríguez es mostra tranquil després de l'alçament del secret de sumari del cas Alqueria

L'alcalde d'Ontinyent critica que s'haja fet en plena campanya electoral.

VÍDEO | Jorge Rodríguez es mostra tranquil després de l\'alçament del secret de sumari del cas Alqueria

L'expresident de la Diputació de València i alcalde d'Ontinyent, el socialista Jorge Rodríguez, ha dit a les Notícies del Matí que està tranquil després de saber que s'ha alçat el secret de sumari del cas Alqueria. Rodríguez ha criticat però que el contingut es conega en plena campanya electoral. 

Al llarg d'aquest dimarts les parts tindran accés al sumari que investiga l'alcalde d'Ontinyent i candidat a la reelecció pel PSPV. El cas Alqueria va provocar la dimissió de Rodríguez i 5 alts càrrecs més de la corporació, per presumptes irregularitats en contractacions en Divalterra, empresa pública de la diputació, hereva de l'antiga Imelsa. 

El cas Alqueria es va iniciar arran d'una denúncia del grup Ciutadans i va provocar la detenció  el passat mes de juny de l'expresident de la Diputació i els altres responsables de la corporació del PSPV i Compromís, i l'escorcoll en diferents immobles de la Diputació i també a l'Ajuntament d'Ontinyent.

El PSPV va decidir en el seu dia mantindre Jorge Rodríguez com a cap de llista per a l'alcaldia d'Ontinyent, mentre es mantenia el secret de sumari i argumentaven que no es coneixien les acusacions que hi havia contra ell. 

               

Els partits tenen de termini  fins despús-demà, dijous, per a presentar les llistes per a les eleccions municipals. 

També et pot interessar

stats