Jordi Pujol i Marta Ferrusola, positiu per coronavirus

L'expresident de la Generalitat de Catalunya i la dona estan confinats i es troben “bé”.

Jordi Pujol i Marta Ferrusola votant en el referèndum de l'1 d'octubre de 2017
Jordi Pujol i Marta Ferrusola votant en el referèndum de l'1 d'octubre de 2017 / EuropaPress

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, i la dona, Marta Ferrusola, estan confinats després d'haver donat positiu en Covid-19. Fonts pròximes a tots dos han explicat a Europa Press que es troben “bé” tot i el contagi de coronavirus.

Pujol, que va complir 90 anys el juny de 2020, va estar al capdavant de de la Generalitat catalana durant 23 anys, una obra de govern que va quedar qüestionada després de la confessió que va fer el 25 de juliol de 2014 que va tindre diners a Andorra sense declarar procedents d'una herència del seu pare.

En relació a Ferrusola, que té 85 anys, va rebre a l'octubre passat l'alta després de romandre hospitalitzada des de l'1 d'agost al Vall d'Hebron de Barcelona, on va ingressar en estat greu després d'una caiguda a la seua casa a Queralbs (Girona).

Actualment, roman en el Parc Sanitari Pere Virgili, una empresa pública de la Generalitat, adscrita al Servei Català de la Salut, que gestiona serveis d'atenció intermèdia i atenció primària a Barcelona.

També et pot interessar