Joan Ribó i Sandra Gómez confirmen que es reeditarà el Pacte de la Nau

La primera reunió entre els caps de llista de Compromís i PSPV acaba amb bona sintonia després dels desacords de la setmana anterior.

VÍDEO | Joan Ribó i Sandra Gómez confirmen que es reeditarà el Pacte de la Nau

L'alcalde de València en funcions i candidat de Compromís a la reelecció, Joan Ribó, i la candidata del PSPV a l'alcaldia i regidora electa, Sandra Gómez, s'han reunit aquest divendres al Teatre Rialto i han confirmat que es tornarà a repetir l'acord que va facilitar, el 2015, el govern de la Nau a l'Ajuntament de València. 

En eixir de la trobada, la primera que mantenen els dos regidors electes des que se celebraren les eleccions municipals del 26 de maig, Gómez ha assegurat que el 15 de juny, dia en què es constitueixen els ajuntaments, "Joan Ribó serà l'alcalde de la ciutat de València amb els vots del partit socialista".

L'alcalde en funcions, per la seua banda, ha dit que la voluntat d'entesa és màxima i ha explicat que, a partir d'aquest moment, la comissió negociadora del pacte de govern treballarà per a elaborar un programa comú "basat en els programes dels dos partits".

Ribó i Gómez han escenificat la seua bona sintonia i signen la pau després dels desacords de la setmana passada. La candidata socialista va refusar anar a la cita informal que l'alcalde en funcions va mantindre amb els caps de llista de totes les formacions amb representació al consistori perquè considerava una "falta de respecte" que Ribó es reunira abans amb la candidata del PP, María José Català, que amb ella. 

També et pot interessar

stats