Joan Ribó (Compromís) proposa un parc d’habitatge públic de lloguer assequible a València

El candidat de la coalició per Alacant, Natxo Bellido, defén la necessitat d’un pla específic per a la gent jove de la ciutat

Joan Ribó (Compromís) proposa un parc d’habitatge públic de lloguer assequible a València
Joan Ribó (Compromís) proposa un parc d’habitatge públic de lloguer assequible a València

L’alcalde de València i candidat a la reelecció, Joan Ribó, ha estat a Les notícies del matí de la ràdio d’À Punt. Ribó, que repeteix com a cap de llista a València per Compromís, per tercera vegada, ha posat el focus de la seua campanya en l’habitatge. Crear “un parc d’habitatge públic de lloguer assequible i de preu taxat” és la seua proposta, que anticipa com un punt fonamental de la pròxima legislatura en cas de rebre el suport majoritari de l’electorat.

“Volem un lloguer assequible per a la majoria de la gent, que tenen un salari que no els permet accedir a una vivenda”, ha destacat Ribó.

Compromís amb la joventut d’Alacant

La formació taronja manté la reivindicació d’un habitatge assequible també a la ciutat d’Alacant. La candidatura de Compromís aposta per un pla de joventut que facilite l’accés a la vivenda i al món laboral als més joves. La formació, les ajudes a la joventut i l’oferta cultural són també assumptes prioritaris per a la coalició, que veu en la mobilització dels més joves la clau perquè un govern d’esquerres liderat per Natxo Bellido governe Alacant.

“En aquesta ciutat necessitem un pla de joventut, polítiques d’habitatge i d’ocupació adreçades a la gent jove, perquè no haja d’emigrar o acceptar un treball precari” anuncia Bellido, que considera una necessitat “connectar la ciutat d’Alacant amb el govern del canvi, amb el govern del progrés”.

També et pot interessar

stats