Joan Baldoví: "Molta gent necessita un govern de progrés"

El portaveu de Compromís al Congrés demana un acord per a construir la majoria d'esquerres que les urnes van donar el passat mes d'abril.

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví
El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví

"Sempre ens quedarà setembre... i agost". El portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, ja ho va advertir a Pedro Sánchez durant el debat de la investidura frustrada. I aquest dissabte ho ha reiterat: Espanya necessita un govern de progrés i aquests dos mesos fins al setembre són vitals per a aconseguir-lo.

El diputat valencià aposta per estendre ponts i construir la majoria d'esquerres que les urnes van donar el passat mes d'abril, en unes declaracions que ha fet en un col·loqui que han organitzat l'Ateneu Valencià XXI i la revista cultural Foros 21. Per a Baldoví, "els ciutadans l'altre dia s'emportaren una sensació de desencís, de desencant i de desil·lusió" que no es pot repetir.

Mentrestant el PSOE ha dit aquest mateix dissabte que Pedro Sánchez parlarà amb els líders dels altres partits per a negociar, després de la investidura frustrada, i que no tindran vacances d'estiu, per a accelerar el procés. Si no hi ha acord, el 23 de setembre el rei Felip VI dissoldrà les Corts Generals i convocarà eleccions.

També et pot interessar

stats