Javier Mateo substitueix Pilar Bernabé com a regidor d'Esports de l'Ajuntament de València

Borja Sanjuán assumirà les competències econòmiques de la nova delegada del govern

Javier Mateo, entre la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, i la regidora d'Educació, Maite Ibáñez, en una imatge d'arxiu
Javier Mateo, entre la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, i la regidora d'Educació, Maite Ibáñez, en una imatge d'arxiu / Europa Press

Javier Mateo substituirà Pilar Bernabé, nomenada aquest dimarts delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, com a titular de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de València.

Mateo, fins ara subdirector d'emprenedoria a València Activa (entitat dependent de la Regidoria de Formació i Ocupació de l'Ajuntament de la ciutat, que dirigia Bernabé) assumeix així una de les quatre delegacions de les quals era titular la nova delegada del govern.

La resta de competències de Pilar Bernabé quedaran repartides entre la vicealcaldessa i portaveu municipal del PSPV-PSOE, Sandra Gómez, i l'edil d'Hisenda, el també socialista Borja Sanjuán. Gómez es farà càrrec d'Envelliment Actiu, una responsabilitat que va assumir ja fa uns anys abans que Bernabé s'ocupara d'ella, mentre que Sanjuán suma a Hisenda les delegacions d'Emprenedoria i Innovació Econòmica, Formació i Ocupació.

La vicealcaldessa i també edil de Desenvolupament i Renovació Urbana ha anunciat durant una compareixença davant els mitjans de comunicació aquests canvis en el grup municipal socialista i de l'equip de govern local que conformen Compromís i PSPV.

Aquest dijous, en el ple ordinari de juny que celebrarà l'Ajuntament de València, es farà efectiva la renúncia al càrrec de regidora de Pilar Bernabé. El consistori haurà de convocar pròximament una sessió plenària extraordinària perquè Javier Mateo siga nomenat oficialment nou regidor.

També et pot interessar

stats