Isabel Bonig: “Em veig governant amb Ciutadans”

La presidenta del PPCV afirma en una entrevista en ‘À Punt Notícies nit’ que el model dels mitjans públics valencians necessita “una repensada”.

Isabel Bonig: “Em veig governant amb Ciutadans”
Isabel Bonig: “Em veig governant amb Ciutadans”

La presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana (PPCV), Isabel Bonig, ha assegurat que sí que es veu pactant amb Ciutadans per a formar un govern a la Generalitat després de les eleccions autonòmiques del 28 d’abril. En una entrevista en l’informatiu d’À Punt Notícies nit, ha reconegut que seria possible un acord amb Vox, i emular així el pacte tancat a Andalusia entre la formació d’ultradreta, els populars i Ciutadans: “Seria perfectament assumible a la Comunitat Valenciana”.

Sobre les condicions per a pactar amb aquests partits, Bonig ha manifestat que el PP mantindrà “línies roges” en algunes qüestions, com ara la regulació de la violència de gènere. Sobre aquest tema, de fet, ha aclarit que no li agrada el discurs de Vox. Tot i això, ha recordat que els populars no donaran suport a la vaga convocada amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones, ja que prefereixen “reivindicar l’apoderament de la dona” amb el treball. 

La líder del PP valencià ha valorat la doble cita electoral del 28A, que ha considerat “incoherent” perquè, al seu parer, prioritzarà el debat de l’Estat sobre l’autonòmic. “La campanya electoral tindrà un discurs nacional, però nosaltres el valencianitzarem”, ha sentenciat. 

Davant el nombre de casos de corrupció pels quals està encausat el partit, Bonig ha reconegut que s’han fet “coses roïnes” i que s’ha apartat a la gent que “no ha estat a l’altura”. Ací ha aprofitat per recordar al PSPV i Compromís que també facen el mateix. 

“El model d’À Punt necessita una repensada”

La presidenta del PPCV també ha valorat la posada en marxa dels mitjans públics valencians, un inici al qual, tal com ha recordat, es van oposar des del primer moment. Bonig ha argumentat que el model actual “està desfasat i necessita una repensada” perquè “no respon a les necessitat i canvis que viu la societat”. 

També et pot interessar

stats