Isabel Bonig tindrà el seu nucli dur a les Corts

El PP es compromet a incrementar els controls dels cítrics que venen de països tercers.

El PP es compromet a incrementar els controls dels cítrics que venen de països tercers

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha aconseguit finalment col·locar la seua gent de confiança, com Elena Bastidas i Eva Ortiz, en els llocs d'eixida de les llistes autonòmiques. Així ho aprovà anit el Comité Electoral del Partit. Mentrestant, les llistes al Congrés estaran liderades per perfils més pròxims a Pablo Casado, com la número u per València, Belén Hoyo. 

Aquest dissabte la cap de llista al Congrés per València, Belén Hoyo, s'ha compromés a impulsar una reforma de la política agrària comuna i promoure més controls per als cítrics que venen de països tercers perquè "no se li pot exigir menys a la taronja que ve de fora que a la taronja que es produeix ací, en aquest país, i principalment a la Comunitat Valenciana", ha sentenciat.

Hoyo ha fet aquestes declaracions en un acte amb agricultors a Alcàsser. La cap de llista de la cambra baixa per València ha avançat els compromisos del Partit Popular amb el sector agrari si guanyen les eleccions del 28 d'abril. Entre les mesures que pretenen posar en marxa hi ha la voluntat d'impulsar una reforma de la PAC amb ajudes més directes i introduir canvis en el sistema d'assegurances agràries. 

També et pot interessar

stats