Isabel Bonig, sobre els casos de corrupció en el PP: "Si diguera que està sent fàcil, mentiria"

La presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana fa balanç d'aquests tres anys de legislatura.

Pots escoltar ací l'entrevista complerta a Isabel Bonig
Pots escoltar ací l'entrevista complerta a Isabel Bonig

La presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha assenyalat en una entrevista en Les notícies del matí que les sentències sobre els casos de corrupció relacionats amb el PP "avergonyeixen el partit". "Si li diguera que està sent fàcil, mentiria. I a mi m’agrada dir sempre la veritat", ha comentat la política, que ha afegit: "de tant gestionar, en el PP vam perdre l’ànima. Cal renovar el discurs i tornar als valors, una transformació de discurs, i també de gent".

Bonig ha fet balanç d'aquests tres anys del Govern del Botànic, i ha confessat que ha sigut una transició complicada per al partit. Com ha manifestat: "hem passat de tindre la responsabilitat de govern a exercir l’oposició, la qual cosa va exigir un canvi de mentalitat". Sobre la gestió de l'actual Govern, la presidenta popular ha indicat: "aquest temps ha servit per a desmitificar el que eren aquests governs del canvi. Estar darrere de la pancarta és fàcil, però governar, no". 

La possibilitat de pactar amb Ciutadans, la situació del partit a Alacant, les pensions o els Pressupostos Generals de l'Estat han sigut altres dels temes tractats. Una entrevista que continua amb la ronda de converses amb els principals representants polítics valencians encetada en Les notícies del matí per a fer balanç d'aquests tres anys de legislatura. La primera ha sigut Mónica Oltra i el pròxim serà, dilluns, Antoni Estañ, secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats