Irene Lozano substituirà Carlos Espinosa al capdavant de Marca Espanya

Espanya Global serà la nova denominació d'aquest organisme.

La periodista, escriptora i política Irene Lozano, serà la secretària d'Estat d'Espanya Global | Ángel Díaz (EFE)
La periodista, escriptora i política Irene Lozano, serà la secretària d'Estat d'Espanya Global | Ángel Díaz (EFE)

La periodista, escriptora i política Irene Lozano, que també va ser diputada del PSOE i d'UPyD, serà la secretària d'Estat d'Espanya Global, en substitució de l'actual alt comissionat de la Marca Espanya.

Espanya Global serà la nova denominació de la coneguda com a Marca Espanya, que fins ara gestionava Carlos Espinosa dels Monteros, i, com han informat alguns mitjans de comunicació, des del nomenament en el pròxim Consell de Ministres substituirà a l'actual alt comissionat de la Marca Espanya.

D'aquesta manera, Pedro Sánchez torna a fitxar Irene Lozano, a qui va incorporar a les llistes del PSOE al Congrés com a independent, en el lloc número quatre per a les eleccions generals del 20 de desembre de 2015, encara que va renunciar a tornar a concórrer, quan es van repetir els comicis uns mesos després, ja el 2016.

La designació Marca Espanya va nàixer el 28 d'octubre de 2002 i al novembre del 2011, qui llavors era ministre d'Afers Estrangers, José Manuel García-Margallo, ressaltava com a prioritat potenciar aquesta institució com una insígnia del seu departament i com un dels pilars per a superar la crisi.

També et pot interessar

stats