El ‘ionqui dels diners’ qualifica de "pantomima" la comissió sobre el cas Taula

L'exgerent d'Imelsa no ha contestat cap pregunta.

L'exgerent d'Imelsa Marcos Benavent a les Corts Valencianes
L'exgerent d'Imelsa Marcos Benavent a les Corts Valencianes / Imma Caballer (Corts Valencianes).

L'exgerent d'Imelsa, Marcos Benavent, l'autodenominat com el ionqui dels diners ha avançat als mitjans de comunicació que no declararia en la comissió a què estava citat aquest dilluns en les Corts sobre el cas Taula en considerar que es tracta d'una “pantomima”. "Ja ho vaig dir tot en el seu moment i està al jutjat", ha assegurat per a destacar que és de les poques persones que ha parlat "clarament com l'aigua" i ho ha ratificat tot. Benavent ha remarcat que ha comparegut perquè "si no ve la Policia i em posa una multa. Si no, no vindria". 

Una vegada ha començat la comissió, Benavent, acompanyat pel seu advocat, ha indicat als diputats que no respondria cap pregunta com ja va fer quan va ser citat en la comissió que investigava els sobrecostos de més de 1.000 milions de Ciegsa. Els diputats han lamentat aquesta decisió i, a pesar d'això, alguns han decidit preguntar igualment, però no han obtingut cap resposta. 

El ionqui de diners, que col·labora amb la justícia en aquesta causa, ha arribat a reconéixer el cobrament de comissions il·legals del 2 o 3% del valor dels contractes adjudicats des de l'administració pública, i també que l'ús de les caixes opaques o B eren una pràctica habitual en el PP de València.

També et pot interessar

stats