Investiguen un vídeo en què disparen a fotos de Sánchez, Iglesias, Marlaska, Montero i Echenique

Fonts d’Interior indiquen que, “com ocorre en fets que poden revestir caràcters de delicte, poden actuar d’ofici per a identificar-ne els autors”.

VÍDEO | Investiguen un vídeo en què disparen a fotos de Sánchez, Iglesias, Marlaska, Montero i Echenique

Les fotos de Pedro Sánchez, Pablo Iglesias, Irene Montero, Fernando Grande-Marlaska, Pablo Echenique i una sentència de mort. Les forces de seguretat investiguen un vídeo en què es veuen dos homes, un d’ells amb un arma, que fa pràctiques de tir contra fotografies dels càrrecs polítics i les tira avall.

En el vídeo, compartit per milers de persones a través de les xarxes socials, es veu que un dels homes, proveït d’uns cascos rojos i a la vista de tots, alça un dit en senyal de burla quan acaba de disparar. Pablo Iglesias mateix ha penjat el vídeo en el seu compte de Twitter amb aquest text: “Ni tan sols les amenaces de mort d’aquests pseudocomandaments de la ultradreta ens distrauran de la nostra tasca de reforçar la justícia social i una recuperació econòmica que no deixe ningú arrere. Enfront dels ultres: justícia social, democràcia, llibertat, govern”.

Fonts del Ministeri de l’Interior han indicat que les forces de seguretat han obert una investigació i han precisat que, “com succeeix en fets que poden revestir caràcters de delicte, poden actuar d’ofici per a identificar-ne els autors”. Fonts policials han assegurat que, segons les primeres perquisicions, l’arma emprada no és la que posseeixen com a dotació reglamentària les forces de seguretat i que el lloc pot ser un club de tir o fins i tot una nau privada habilitada per a aquesta pràctica.

També et pot interessar

stats