Interior destitueix el cap de la Policia Nacional a la Comunitat Valenciana

En els últims set mesos, el ministre de l'Interior ha renovat la cúpula i ha canviat els caps superiors en diferents comunitats autònomes.

Cotxe de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu
Cotxe de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El Ministeri de l'Interior ha destituït el cap superior de la Policia en la Comunitat Valenciana, el comissari principal José Javier Cuasante, segons han confirmat fonts d'aquest departament ministerial.

L'orde de cessament va ser signada aquest dimarts i ja ha sigut comunicada a diferents comandaments de la Prefectura Superior. En els últims set mesos, el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha renovat la cúpula de la Policia Nacional, a més de recuperar la figura de director adjunt operatiu (DAO), 

A l'octubre va nomenar Eugenio Pereiro com a nou comissari general d'Informació i Juan Enrique Taborda López com a comissari general d'Estrangeria i Fronteres.

També ha canviat de caps superiors en diferents comunitats autònomes com a les Balears i Navarra, en aquest últim cas després que es difongueren les desqualificacions en xarxes socials contra polítics d'esquerra del màxim responsable policial.

També et pot interessar

stats