Els interessos valencians en la sessió d’investidura

Compromís s'abstindrà perquè asseguren que els socialistes no han satisfet les exigències del partit sobre el finançament.

VÍDEO | Els interessos valencians en la sessió d’investidura

En la primera jornada de la sessió d’investidura, 32 diputats i diputades representen els interessos de les comarques valencianes a la cambra baixa. El president de la Generalitat ha estat present en la primera sessió del debat d'investidura. Ximo Puig ha reivindicat, una vegada més, que el poble valencià tinga el pes a Espanya que mereix com a quarta autonomia de l'estat. A més, també ha recordat que qualsevol retallada als serveis públics gestionats per les autonomies atempta directament contra l'estat del benestar.

Per la seua banda, Compromís ha anunciat aquesta vesprada que s'abstindrà en la votació de demà perquè asseguren que els socialistes no han satisfet les exigències del seu partit sobre l'únic punt de discòrdia en el seu acord: el finançament. 

Des del Partit Popular lamenten que el candidat socialista no haja posat l'accent en l'agricultura valenciana. Ciutadans ha manifestat que el model de país de Sánchez està a anys llum del seu. 

També et pot interessar

stats