La innocentada de Compromís: els seus càrrecs ridiculitzen en un vídeo "les prediccions apocalíptiques de la dreta"

La formació parodia en un clip de minut i mig "la distopia catastrofista" en què consideren que l'oposició situa la població des de "la manipulació diària"

Captura d'un dels moments inicials del clip
Captura d'un dels moments inicials del clip / Compromís

Un fill telefona al pare i li diu: "M'han fet una xarrada de sexe a l'escola; m'he adonat que soc gai i he iniciat una relació poliamorosa amb dos menes". L'escena forma part del vídeo paròdic que Compromís ha llançat a les xarxes socials coincidint amb el Dia dels Innocents i que caricaturitza en minut i mig algunes de les crítiques a les polítiques de la formació. Segons expliquen en un comunicat, el vídeo "ridiculitza la distopia catastrofista" en què la dreta situa la ciutadania mitjançant "la manipulació diària".

"El vídeo posa de manifest com és d'absurd el món que la dreta vol fer creure que existeix per culpa dels governs de canvi en els quals Compromís participa des del 2015", apunta la formació en la nota informativa.

Els principals rostres de Compromís participen en escenes realistes del vídeo, que arranca amb un ciutadà llegint el diari Las Colonias. L'home es troba una ciutat buida, per la taxa turística, amb el pis segrestat per un ocupa i la dona obligada a parlar en valencià al metge.

"Mentre els altres et conten pel·lícules que no et passaran mai, nosaltres continuem treballant per a millorar el teu dia a dia. No caigues en les innocentades de la dreta", conclouen la vicepresidenta del Consell i candidata a encapçalar la llista per Alacant de la formació, Aitana Mas, i Joan Baldoví, actual diputat al Congrés i el candidat a les primàries com a cap de llista per València, després d'apagar la pel·lícula des del sofà d'una casa. Mas, amb manta inclosa tapant-li les cames.

L'alcalde de València, Joan Ribó; les conselleres Raquel Tamarit i Isaura Navarro; la síndica Papi Robles; el portaveu adjunt Juan Ponce; el regidor de Mobilitat de València Giussepe Grezzi i les portaveus i membres de l'executiva Àgueda Micó i Alberto Ibáñez completen l'elenc de la pel·lícula, una "realitat paral·lela en què les pitjors prediccions apocalíptiques de la dreta s'han complit".

Captura del remat final del vídeo, amb la vicepresidenta Aitana Mas i el diputat Joan Baldoví
Captura del remat final del vídeo, amb la vicepresidenta Aitana Mas i el diputat Joan Baldoví / Compromís

També et pot interessar

stats