Iniciativa tria Oltra, Mas i Ibáñez per a l'executiva de Compromís

L'organització ecosocialista encara el final de la legislatura amb la intenció de continuar combatent l'imaginari polític que "promou l'extrema dreta" i de millorar "la unitat de l'esquerra"

Mesa Nacional d'Iniciativa, aquest dissabte
Mesa Nacional d'Iniciativa-Compromís aquest dissabte / À Punt NTC
14 de maig 2022 - 19:02

La Mesa Nacional d'Iniciativa-Compromís ha renovat aquest dissabte la seua representació en l'executiva de Compromís. Els escollits per a formar part de la comissió són la vicepresidenta del Consell i portaveu de Compromís, Mónica Oltra; els portaveus de la formació ecosocialista Aitana Mas i Alberto Ibáñez; el secretari d'organització, Sergi Tomàs, i el membre de l'executiva, Miquel Real.

Segons ha explicat Alberto Ibáñez, "continuem així amb el treball per a encarar amb força aquest final de legislatura després d'haver culminat el procés congressual de principis d'any" que va servir per a "avançar en obertura, participació, debat i consolidació organitzativa del partit".

Per la seua part, Aitana Mas ha destacat que davant del "context de volatilitat a escala estatal i internacional", la situació política a la Comunitat Valenciana "és positiva gràcies a la bona gestió del govern del Botànic". Mas també ha posat l'accent en la transcendència de "l'arribada de la gigafactoria de bateries a Sagunt, l'aprovació del projecte de llei del canvi climàtic o la sentència a favor de la protecció del litoral".

Per als portaveus d'Iniciativa-Compromís cal continuar combatent "l'imaginari polític de mentides i incerteses que promouen la dreta i l'extrema dreta". Per això, "ara més que mai és fonamental treballar per a millorar la unitat, la cohesió i l'acció política de l'esquerra".

Així mateix, han destacat la tasca de Compromís dins i fora del Consell amb accions com l'Acord del Túria, la trobada de la família verda europea o la cimera internacional per la jornada laboral de trenta-dues hores.

També et pot interessar

stats