Iniciativa defén que la nova coalició estatal de Compromís aportarà el desbloqueig

La formació aposta per incloure un independent com a número dos de la candidatura de Compromís per València.

Coportaveus de la Mesa Nacional d'Iniciativa
Coportaveus de la Mesa Nacional d'Iniciativa / Iniciativa

Iniciativa del Poble València-Compromís ha destacat que la nova coalició estatal de Compromís amb Més País "aportarà el desbloqueig al govern central perquè puguen realitzar-se les polítiques de canvi tan necessàries".

La formació ha celebrat aquest dissabte la Mesa Nacional, la primera reunió de l'inici del curs polític del màxim òrgan de decisió entre congressos, marcada per la celebració d'eleccions generals del 10N.

La Mesa Nacional ha tractat la tasca a realitzar de cara a les pròximes eleccions generals del 10N. "L'objectiu d'aquestes eleccions és aconseguir traslladar al govern d'Espanya la fórmula del Botànic que ací ens ha funcionat molt bé, que és la fórmula de desbloqueig", ha indicat el coportaveu, Miquel Real.

"Davant una situació política en la qual no és possible formar un govern pel bloqueig de les principals forces que han de solucionar el problema, la coalició estatal amb Més País i altres forces de l'Estat de la qual formarà part Compromís pot aportar la solució", ha afegit Real.

Ha insistit que permetrà "un desbloqueig de la situació i un nexe d'unió que permeta aplicar finalment polítiques de canvi des del govern central, que és el que la gent està esperant després d'aquesta segona convocatòria electoral".

Així mateix s'ha expressat la voluntat que la candidatura que Iniciativa tenia reservada en la llista electoral en el número 2 per la circumscripció de València puga ser ocupada per una persona independent dels àmbits socials. Així, segons diuen, es visibilitzaria aquesta nova oferta electoral amplia el que fins ara representava Compromís.

També et pot interessar

stats