Iniciativa considera que "els vots de Compromís són tan o més decisius que fa uns mesos"

La Mesa Nacional diu que el resultat del 10N deixa marge per a "reubicar-se, continuar amb les aliances i ampliar Compromís".

Iniciativa considera que \"els vots de Compromís són tan o més decisius que fa uns mesos\"
Iniciativa considera que "els vots de Compromís són tan o més decisius que fa uns mesos"

Iniciativa del Poble Valencià, una de les tres forces que formen la coalició Compromís, considera que els resultats de les eleccions generals del 10N "deixen marge" per a "reubicar-se al llarg de la legislatura, continuar amb les aliances, així com ampliar Compromís".

La Mesa Nacional de la formació, que s'ha reunit a Alacant, ha valorat els resultats de les generals. Així, han explicat que "els vots de Compromís són tan o més decisius que fa uns mesos". A més, han afegit que "cal insistir en els temes socials, els ambientals i el diàleg territorial així com l'agenda valenciana amb la predisposició de desbloquejar la situació".

Així mateix, la Mesa Nacional ha aprovat la celebració d'una assemblea política de la formació a principis d'estiu. Segons Iniciativa, amb aquesta trobada el partit vol "donar consistència a la proposta ecosocialista valenciana i les seues vies de desenvolupament, reforçant Compromís i dotant de més contingut i abast social l'acció institucional i popular d'aquesta opció política plural i progressista".

D’altra banda, han aprovat una resolució presentada per Joves amb Iniciativa amb què es condemna "el colp d'estat que s'està produint a Bolívia".

També et pot interessar

stats