Ignasi Garcia substituirà Ali Brancal en la vicealcaldia de Castelló

L'executiva local de Compromís reitera el suport a Brancal davant de la campanya "de desprestigi i difamació" començada pel PP.

Reunió de l'executiva de Compromís
Reunió de l'executiva de Compromís / Compromís

La comissió executiva local de Compromís ha acordat que l'actual portaveu del grup, Ignasi Garcia, assumisca la vicealcaldia de Castelló per a substituir Ali Brancal, després de ser acusada d'utilitzar recursos públics per a enviar propaganda electoral del seu partit.

Garcia també serà responsable de l'àrea de Participació Ciutadana, Reciplasa -empresa pública encarregada del tractament i gestió de residus- i el consell del port. El regidor Enric Porcar, per la seua banda, estarà al capdavant d'Habitatge i Verònica Ruiz d'Igualtat, a més de ser portaveu adjunta del grup municipal.

Compromís va acordar aquest dimarts la nova distribució de tasques que fins ara havien sigut responsabilitat de Brancal, després que el ple del consistori aprovara el passat mes de desembre aplicar el Codi de Bon Govern, la qual cosa comporta el cessament en les seues funcions.

Ali Brancal, juntament amb el secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, van declarar davant del jutjat d'instrucció 2 de Castelló com a investigats després de rebre una querella, per part del Grup Popular, que els acusa de delictes de malversació i falsedat.

L'executiva, tot i això, ha mostrat de nou el suport a Brancal davant de la campanya "de desprestigi i difamació" començada pel PP " de la qual ha sigut víctima en els últims mesos", i ha reiterat que continuarà treballant com a regidora.

També et pot interessar

stats