Iglesias i Montero denuncien un altre atac a sa casa i insults en les xarxes

Denuncien que pateixen assetjament diari en el domicili familiar des del 15 de maig.

Iglesias i Montero, en una imatge d'arxiu
Iglesias i Montero, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, i la ministra d'Igualtat, Irene Montero, han denunciat davant la Policia l'existència de missatges en xarxes socials en què "clarament s'incita a l'odi i a la violència" contra els seus fills, així com un altre incident en el domicili familiar la matinada del dissabte.

La primera denúncia, firmada tant per Iglesias com per Montero, manifesta l'existència de dos tuits escrits el passat 18 d'agost i amb "àmplia repercussió", que al seu parer podrien ser constitutius d'un delicte d'odi penat en l'article 510 del Codi Penal. "És important destacar la gravetat de les manifestacions, perquè no sols aquestes són clarament incitadores a l'odi i a la violència sinó que es realitzen respecte a tres menors, els nostres fills, que han de gaudir d'una especial protecció que ací invoquem i l'interés dels quals ha de salvaguardar-se", sostenen en la denúncia.

La segona denúncia, firmada únicament per Iglesias, alerta dels fets ocorreguts la matinada del 22 d'agost en l'habitatge familiar, dels quals el va informar el dispositiu de seguretat que s'ha instal·lat al voltant de sa casa "a conseqüència de l'assetjament" que pateix la família en els últims mesos. Segons explica, quatre persones van proferir "insults i comentaris grollers" contra ell i van llançar objectes en direcció a l'interior de la casa.

A més, Iglesias i Montero han presentat dues querelles per l'assetjament diari en el domicili familiar, que, segons denuncien, pateixen diàriament des del 15 de maig.

Fa a penes una setmana, ja van haver d'interrompre l’estada a Felgueras, al municipi asturià de Lena, on passaven uns dies de vacances, per les amenaces i protestes rebudes per la seua presència.

També et pot interessar