Iglesias fa autocrítica i admet que Podem ha decebut i viu "moments difícils"

El líder de Podem torna a la primera línia política a cinc setmanes de les eleccions generals

VÍDEO | Iglesias fa autocrítica i admet que Podem ha decebut i viu \"moments difícils\"

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha tornat aquest dissabte a la primera línia de la política amb un míting multitudinari en què ha fet autocrítica sobre les errades de la formació, reconeixent que ha fet "vergonya aliena" amb les baralles internes, "baralles per seients, pels càrrecs, per la visibilitat", i ha assumit que han decebut molta gent actuant "com un partit més".

Iglesias ha pres la paraula cinc setmanes abans de les eleccions generals del 28 d'abril i després del permís de paternitat de tres mesos. El líder de la formació morada ha llançat un discurs de campanya dur contra aquells que -diu- "manen més que els diputats", i ha citat expressament cognoms com Ortega, Pérez i Fainé per a referir-se a algunes de les 20 famílies més poderoses d'Espanya.

Aquest primer acte del candidat de Podem a la presidència del Govern d'Espanya s'ha celebrat a la plaça situada al costat del Museu Reina Sofia, lloc de celebració de fites importants per a la formació, amb una organització de l'acte distinta del que és habitual, amb un gran escenari circular al centre de la plaça. 

També et pot interessar

stats