Iglesias arriba a Lledoners per a reunir-se amb Junqueras

El líder de Podem també té previst veure's amb Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull.

Pablo Iglesias, Lucía Martín i Jaume Asens, a la seua arribada a la presó de Lledoners
Pablo Iglesias, Lucía Martín i Jaume Asens, a la seua arribada a la presó de Lledoners / Susanna Sáez (Efe)

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha arribat poc abans de les 16:00 h d’aquest divendres a la presó de Lledoners per a mantindre una reunió amb el líder d'Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras.

La diputada d'En Comú Podem en el Congrés dels Diputats, Lucía Martín, i el tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Asens, acompanyen Iglesias en la reunió.

Així mateix, en la reunió participen el president d'ERC al Parlament i portaveu del partit, Sergi Sabrià, i el diputat al Congrés, Joan Tardà, que han arribat al centre penitenciari minuts abans de les tres de la vesprada, hora en què estava previst que començara la trobada.

Poc abans de les 15.00 h han arribat el president d'ERC al Parlament, Sergi Sabrià, i el portaveu dels republicans al Congrés, Joan Tardà, que participaran en la reunió amb Junqueras. 

En finalitzar la trobada amb Junqueras, Iglesias té previst reunir-se amb el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, i amb el president de JxCat al Parlament, Jordi Sànchez, i amb els exconsellers i diputats al Parlament Jordi Turull i Josep Rull. 

També et pot interessar

stats