Els grups del Botànic no creuen que la destitució de Naiara Davó afecte el Botànic

Davó ha assegurat que ja ha presentat un recurs contra la votació.

La síndica d'Unides Podem, Naiara Davó
La síndica d'Unides Podem, Naiara Davó / Europa Press

Els síndics del PSPV i Compromís, Manolo Mata i Fran Ferri, han descartat aquest dimarts que el relleu de Naiara Davó per Pilar Lima com a portaveu parlamentària d'Unides Podem puga afectar la relació entre els tres partits del Botànic.

No obstant això, Davó ha confirmat que ja ha presentat el recurs contra la votació i que, fins que no hi haja resposta, no reunirà el grup parlamentari perquè notifique a la mesa de les Corts el canvi de sindicatura.

A més, també ha reiterat que el recurs està secundat per 13 representants de Podem, "un terç del Consell Ciutadà", i que entre ells estan alguns dels seus companys diputats com Ferran Martínez, Beatriu Gascó o Irene Gómez, que "veien deficiències" en la votació, per no haver-la comunicada amb antelació i no haver-se inclòs expressament en l'ordre del dia. A més, consideren que el relleu no té "cap justificació política".

Entre l'oposició, Cantó també ha valorat la substitució de Davó i ha criticat a Podem que estiga "únicament immers en el seu joc de trons", que ha qualificat d'espectacle absolutament "lamentable".

També et pot interessar

stats