Griñán es nega a declarar en la comissió d'investigació dels ERO impulsada pel PP al Senat

Diu que no vol perjudicar el seu dret de defensa en el judici i que l'han citat per la proximitat de les eleccions andaluses.

L'expresident d'Andalusia José Antonio Griñán
L'expresident d'Andalusia José Antonio Griñán / Europa Press

L'expresident d'Andalusia José Antonio Griñán s'ha negat a declarar davant la comissió d'investigació del finançament dels partits polítics al Senat per no perjudicar el seu dret a la defensa en el judici dels ERO que se celebra a Sevilla. 

Griñán ha afegit que vol pensar que no se l'ha convocat perquè aquest diumenge 2 de desembre hi ha les eleccions a Andalusia, com també ha suggerit vetladament a preguntes dels periodistes a l'entrada al Senat. 

L'expresident andalús ha arribat puntual a la comissió i ha estat acompanyat tant pel portaveu del PSOE a la cambra alta, Ander Gil, com per senadors socialistes que també han entrat a la comissió per a fer costat a Griñán.

La comissió d'investigació l'ha impulsada el Grup Parlamentari Popular. La resta de grups van desmarcar-se perquè entenen que el PP l'ha activada per a contrarestar la comissió del Congrés sobre el finançament dels populars.

També et pot interessar

stats