Grezzi s'absentarà de la comissió d'investigació de l'EMT quan declare algun treballador

Segons Compromís, ho fa amb la finalitat que la investigació es desenvolupe “sense més dilacions ni traves per part de ningú”.

Giuseppe Grezzi a l'Ajuntament de València
Giuseppe Grezzi a l'Ajuntament de València / Europa Press

El regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València i president de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), Giuseppe Grezzi, s'absentarà de la Comissió d'Investigació sobre el frau de 4 milions d'euros en l'entitat quan comparega un treballador. 

Compromís ha valorat aquesta decisió del regidor com un “acte de generositat” amb la finalitat que la comissió d'investigació es desenvolupe “sense més dilacions ni traves per part de ningú”.

Segons la formació, la intenció és “no donar cap excusa a l'oposició per a tancar la investigació en fals”. En aquest sentit, recorden que són “els primers que volen saber què és el que ha passat en el frau contra l'EMT amb l'objectiu fonamental de recuperar els diners defraudats”.

Així mateix, des de la coalició assenyalen que quan es va crear la comissió es va aprovar un reglament en què es deia que tots els membres del Consell d'Administració serien membres de ple dret d'aquesta. 

Tots els representants dels grups en la comissió de treball van votar a favor que Grezzi s'absentara en el moment de compareixença dels empleats, a excepció de Compromís. El vot favorable del PSPV va provocar que el vicealcalde de Compromís, Sergi Campillo, arribara parlar de “crisi de govern”.

També et pot interessar

stats