Grezzi es dona de baixa dels VerdsEquo per a centrar-se en el projecte de Compromís

VerdsEquo lamenta que l'eixida s'haja fet d'una manera que consideren "sobtada".

El regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi,en una imatge d'arxiu.
El regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi,en una imatge d'arxiu.

El regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, s'ha donat de baixa de VerdsEquo, partit que va fundar, encara que manté "intacte" el seu compromís amb la coalició Compromís, de la qual forma part el partit que deixa.

En un comunicat, Grezzi ha demanat no donar "més importància" a la decisió de deixar els VerdsEquo, perquè, malgrat la seua condició de fundador, es considera "un militant més" i, segons ha explicat, ara vol apartar-se de la vida partidista. 

El regidor valencià ha desitjat el partit ecologista "la millor de les sorts" abans de reafirmar el seu vincle amb el projecte de Compromís, formació en la fundació de la qual també va participar. A més, ha recordat que va aconseguir el suport dels militants d'aquesta coalició en un procés de primàries per a figurar en la llista per València.

VerdsEquo lamenta l'eixida "sobtada"

L'executiva de VerdsEquo ha emés un comunicat lamentant l'eixida "sobtada" del regidor. No obstant això, asseguren que continuaran treballant "conjuntament per l'ecologia política". "Li desitgem tot el millor en la seua nova etapa com a independent en Compromís, on continuarem treballant conjuntament per l'ecologia política, per a continuar construint una alternativa verda que faça front als grans desafiaments socials i ambientals que tenim per davant", ha manifestat la portaveu del grup, Cristina Rodríguez.

També et pot interessar

stats