El govern espanyol defensa els pressupostos com "el millor antídot contra Vox"

La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, assenyala que són "molt bons per a Catalunya, però pensats per al conjunt d'Espanya".

La portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá, la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero i la d'Economia, Nadia Calviño  durant la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Ministres
La portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá, la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero i la d'Economia, Nadia Calviño durant la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Ministres / Àngel Díaz (Efe).

La ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, ha defensat el projecte de pressupostos generals de l'Estat (PGE) del govern espanyol com "el millor antídot contra el populisme de Vox" i "molt bons per a Catalunya, tot i que pensats per al conjunt d'Espanya". Montero ha fet aquestes declaracions en el marc d'una entrevista en el diari El País, publicada aquest diumenge, en la qual sosté que l'executiu de Pedro Sánchez "ha de vigilar que les forces d'ultradreta populistes no facen niu en les classes populars" ni "en sectors de persones desesperades que no troben expectatives i que entenen que la política no és útil ni els dona una resposta". 

L'entrevista es publica dos dies després de l'aprovació per part del Consell de Ministres dels pressupostos generals de l'Estat i abans de l'inici del tràmit parlamentari, amb la incògnita de saber si el govern espanyol tindrà, o no, la majoria suficient per a aprovar-los. Aquest dissabte, Pedro Sánchez manifestava a Catalunya la seua voluntat d'esgotar la legislatura i no avançar les eleccions. El suport dels partits independentistes catalans s'entén clau en l'aprovació dels pressupostos.

També et pot interessar

stats