El govern espanyol confia a recuperar el turisme per Setmana Santa “si es donen les condicions sanitàries”

Sánchez augura la “recuperació total” de la mobilitat en els pròxims mesos gràcies a l’avanç en la vacunació.

La platja de la Malva-rosa de València en Setmana Santa
La platja de la Malva-rosa de València en Setmana Santa / Manuel Bruque (Efe)

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha assenyalat que la represa dels viatges i el turisme per a Setmana Santa "serà possible si es donen les condicions de seguretat sanitària", fet que al seu torn depén també de l’acceleració del procés de vacunació contra la Covid-19.

Per tant, Maroto ha assegurat que la recuperació dels viatges vindrà acompanyada de la “contenció de la pandèmia" a través d'un alt percentatge de població vacunada. Així mateix, ha ressaltat que des d’Indústria estan treballant en "tots els escenaris possibles" per a estar preparats.

En aquest sentit també s’ha pronunciat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, qui ha pronosticat que el procés de vacunació permetrà "la recuperació total de la mobilitat en els pròxims mesos" i, amb això, la recuperació econòmica. “L'any 2021 serà l'any de la vacunació i la recuperació”, ha assegurat.

Sánchez ha defensat que les restriccions a la mobilitat que es porten aplicant des de fa pràcticament un any per a frenar la pandèmia "han possibilitat la protecció de la ciutadania", encara que haja suposat "un dels grans sacrificis" que s'han hagut d'adoptar per a lluitar contra el coronavirus.

També et pot interessar

stats