El govern central xifra en 283 euros el cost del viatge de Sánchez a Castelló per al FIB

Luis Salom tornarà a reclamar l'actuació del Consell de Transparència i presentarà una queixa al Defensor del Poble.

El govern central xifra en 283 euros el cost del viatge de Sánchez a Castelló per al FIB
El govern central xifra en 283 euros el cost del viatge de Sánchez a Castelló per al FIB

El Govern d’Espanya ha informat que el cost aproximat de la visita del president Pedro Sánchez a Castelló va ser de 283 euros. Durant aquest viatge es va entrevistar amb l'alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, i el president de la Generalitat, Ximo Puig, i, posteriorment, va acudir al Festival Internacional de Benicàssim (FIB).

Així consta en una resolució de la secretària general de la Presidència del govern central, en resposta a la petició d'informació de l'assessor del grup municipal popular a l'Ajuntament de València, Luis Salom. En la petició es preguntava "el cost aproximat i sense desglossar de tot el desplaçament del president i dels seus acompanyants, inclós el cost d'obertura especial de l'aeroport de Castelló per a aquest desplaçament".

L’executiu central ha subratllat que "el viatge oficial va tindre com a objecte la visita a l'alcaldessa de Castelló i al president de la Generalitat". Pel que fa a la resta de la comitiva que va acompanyar Sánchez, insisteix que "facilitar més informació sobre qualsevol desplaçament afectaria sens dubte els plans de protecció", regulada en la Llei de secrets oficials.

Salom ho qualifica de “broma de mal gust”

Salom ha considerat que és "una presa de pèl del govern socialista" i "una broma de mal gust" el fet de "valorar en 282,92 euros el viatge privat en el Falcon a Castelló". Per això, ha avançat que tornarà a reclamar l'actuació del Consell de Transparència i presentarà una queixa al Defensor del Poble.

També et pot interessar

stats