El govern central aposta per la clausura definitiva de la plataforma Castor

La ministra de Transició Ecològica ha anunciat que d’ací a mes i mig licitarà els treballs per al segellat definitiu dels pous.

VÍDEO | El govern central aposta per la clausura definitiva de la plataforma Castor

La ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha confirmat aquest dimarts al Senat que el govern espanyol aposta per la clausura definitiva de la plataforma Castor, ubicada davant de Vinaròs. A més, Ribera ha explicat que d’ací a un mes licitaran treballs per al segellat definitiu dels pous. 

La ministra ha assegurat, després de rebre diversos informes sobre la plataforma, que la millor opció es segellar de manera definitiva els pous de la instal·lació, que ara estan tapats de manera provisional. Ribera ha avançat que el Consell de Ministres licitarà aquestes tasques en menys de mes i mig.

Tot i la voluntat ferma del govern central de tancar aquestes instal·lacions, Ribera no ha donat dades sobre quan podria tindre lloc el desmantellament definitiu de la plataforma, perquè “no tenen preparada l’última etapa”, que suposaria la clausura definitiva de Castor.

Per la seua banda, la senadora per Castelló Salomé Pradas ha criticat durament el nomenament de Teresa Ribera com a ministra perquè, ha recordat, ella va ser qui va firmar la declaració d’impacte ambiental que va permetre autoritzar la plataforma.

També et pot interessar

stats