Glòria Marcos: “Me n'isc d’Esquerra Unida perquè ja no em reconec dins del partit”

L’exdiputada d’EUPV ha explicat a ‘Les notícies del matí’ que els canvis organitzatius del partit no la representen.

L'ex coordinadora general d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) Glòria Marcos mostra la petició de baixa del partit
L'ex coordinadora general d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) Glòria Marcos mostra la petició de baixa del partit / Kai Foersterling (Efe)

L’exdiputada d’Esquerra Unida Glòria Marcos ha assegurat en Les notícies del matí de la ràdio d'À Punt que ha abandonat el partit perquè ja no es reconeix dins de la fundació. Tot i això, ha manifestat que no abandonarà la vida política, ja que és una dona política. 

 “S’estan produint modificacions que ja no em representen. El motiu de la meua eixida és que en els últims temps s’està canviant l’estructura organitzativa del partit”, ha valorat la política.

Marcos ha criticat també el disseny del programa polític d’Esquerra Unida. Ha afegit que creu que no hi ha seriositat quan aquest està marcat pel focus mediàtic. “La política al partit s’està fent per a generar conflicte i per a alguns no ens sembla coherent. Si aquest conflicte no té organització, pot caure en mans de la dreta o del feixisme”, ha afirmat. 

A més, l’exdiputada ha valorat que en assumptes com la defensa dels drets laborals o la problemàtica territorial, a Esquerra Unida li falta “un missatge més clar i contundent”. De fet, ha indicat que un 17% de la militància d’Esquerra Unida a la Comunitat Valenciana posen sobre la taula una ruta cap al centralisme del partit, dades que creu que haurien d’analitzar-se. 

Sobre la pregunta de si està d’acord a concórrer a les eleccions amb altres partits, Marcos ha assegurat que està a favor d’una confluència d’esquerres, “però mai una fusió”. 

Durant l’entrevista, Glòria Marcos ha fet balanç de la seua trajectòria al partit. L’exdiputada ha assegurat que es queda satisfeta amb totes les accions que ha fet i tots els amics que ha pogut trobar-se en el camí. 

També et pot interessar

stats