Gloria Calero pren possessió com a delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana

Calero s’ha compromés a “continuar lluitant” per la igualtat entre homes i dones per a combatre la violència masclista.

Gloria Calero, Ximo Puig i José Luis Ábalos
Gloria Calero, Ximo Puig i José Luis Ábalos / Europa Press.

Gloria Calero ha pres possessió com a delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana amb la promesa de “continuar lluitant” per la igualtat entre homes i dones, i contra la violència masclista.

“No tindrem una democràcia consolidada fins que no hi haja igualtat real”, ha dit en el discurs de l’acte institucional a què ha assistit el ministre de Transports i secretari d’organització del PSOE, José Luis Ábalos.

Calero ha promés per “la seua consciència i el seu honor” complir les obligacions del càrrec amb lleialtat al rei i la Constitució. “És un dia important per a les persones que compartim aquest apassionant projecte polític encapçalat per Pedro Sánchez”, ha manifestat, i ha citat les paraules de la vicepresidenta, Carmen Calvo: “Som feministes perquè som socialistes”.

En la intervenció, Ábalos ha coincidit que l’executiu està “compromés amb aquesta terra, en perfecta sintonia” i ha posat en valor la “via d’interlocució directa i constant” amb la Generalitat. A més, ha posat en valor el caràcter de la seua companya, com una persona “batalladora, però també ponderada i dialogant”.

També et pot interessar

stats